Zakelijke borrel en proeverij

Een keer een bijzondere borrel of proeverij voor uw bedrijf? Breng de beleving in huis voor een bedrijfsuitje, vrijdagmiddag borrel, personeelsavond, businessclub of vereniging!

Op humoristische wijze geeft de inspirerende en bevlogen Insectenman een presentatie over insecten, voordelen van insectenkweek ten opzichte van de traditionele vleesproductie, koken met insecten en vooral het eten van insecten.

 

Deze presentatie wordt gevolgd door een uitgebreide proeverij. U kunt kiezen uit onze standaardproeverijen of zelf een proeverij samenstellen. De proeverij kan gehouden worden bij u op bedrijf of andere gewenste locatie, of, tot ca 30 personen, op onze locatie. 

 

 

 

Naast het proeven van onze heerlijke, ambachtelijk gemaakte gerechten kunt u genieten van ons unieke Beetles Beer. Dit is bier met een bijzondere kruiding op basis van insecten. U kunt kiezen uit een fris blond bier of een wat stevigere IPA.

 

 

 

 

We denken graag met u mee en maken een passend voorstel voor u. Wilt u meer informatie over onze proeverij? Informeer naar de mogelijkheden en neem persoonlijk  contact met ons op! 

 

DIRECT OFFERTE AANVRAGEN